DRUŽINSKO SREČANJE NA PLEŠIVICI

Otroci imajo radi svoje starše in starši imajo radi svoje otroke in vsak dan zanje storijo veliko dobrega. Da bi otroci lahko izkazali drobno pozornost in hvaležnost staršem, smo v petek, 23. 3. 2018 organizirali skupen pohod na Plešivico in srečanje družin na tem hribu.

Med potjo, ki se je vzpenjala, je čas med pogovori hitro minil.  Za varnost pohodnikov je poskrbel tudi lovec,  g. Štupar iz Vinkovega Vrha. Na vrhu je pohodnike pričakal topel čaj, piškoti in ognji, ki sta jih skrbno pripravila  in kurila že od  dopoldneva gospod Štrasberger in skrbnik koče Konjerejskega društva Suha krajina na Plešivici gospod Grum.

Učenci so se staršem predstavili s kulturnim programom in jim preko govorjene, pete in uprizorjene besede izrazili ljubezen in zahvalo. Staršem so otroci podarili tudi spominsko sliko v okvirju, ki so jo sami naredili.

Sledilo je druženje ob peki dobrot iz nahrbtnikov. Za lepo zapečen in okusen krompir, ki ga je šoli podarila gospa Štravs iz Stavče vasi, je poskrbel gospod Štrasberger iz Dvora.

Kljub hladnemu vetru je bilo na Plešivici toplo. Grela nas je medsebojna toplina in razumevanje, prijateljsko sodelovanje…

Da smo skupno druženje lahko izvedli so nam priskočili na pomoč starši naših učencev, hvala vsem. Posebno zahvalo med njimi pa bi radi izrekli g. Štrasbergerju,  ga. Štravs, g. Štuparju. Hvala tudi g. Grumu in g. Bradaču iz Konjerejskega društva Suha krajina.  Brez  vseh vas ne bi bilo tako toplo, varno, domače, prijetno…

 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja