SKOK V PRVI RAZRED NA PŠ DVOR

Za petnajst otrok iz Dvora in okolice je bil 1. 9. 2022 prav poseben dan. Uvod v šolsko leto 2022/2023 se je za njih pričel pred PŠ Dvor, za prvošolce in njihove starše pa v jedilnici. Vodja podružnice ga. Tatjana Hren je vse učence in njihove starše prijazno nagovorila in vsem zaželela veliko znanja, uspehov in lepih trenutkov  v šolskem letu, ki je pred nami. Nato so učenci tretjega razreda pod vodstvom ge. Tatjane Hren za prvošolce pripravili kratek kulturni program. Učenka Ajda Štrasberger je prebrala pesmico Šolski zvonec, vsi skupaj pa so v prijetnem in sproščenem vzdušju zapeli pesmico Mi se imamo radi.

Za bodoče prvošolčke in njihove starše sva poskrbeli ga. Mira Hrovat in ga. Angela Čufer Zupančič. Sledil je skok v prvi razred. Po vsakem uspešnem skoku so starši svojemu otroku čestitali in mu dali okrog vratu rumeno rutico. Po zaprisegi so se starši poslovili od svojih prvošolčkov in odšli domov.

Sledile so različne dejavnosti. Preko socialnih iger smo se  med seboj bolje spoznali. Seznanili smo se s hišnim redom, si ogledali šolske prostore, urejali šolske pripomočke, se fotografirali …

Pred odhodom domov smo se posladkali s tortico.

Veseli, srečni in razigrani prvošolčki so se ob 11.00 uri ponovno vrnili svojim staršem v topel in varen objem.

Naj ostane prvi šolski dan vsem v lepem in nepozabnem spominu.

Zapisala: Mira Hrovat

(Visited 118 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja