PRIREDITEV OB DNEVU SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI, 7.12.2023

V četrtek, 7.12.2023, je bila v prostorih dvorske podružnične šole izvedena javna kulturna prireditev ob dnevu samostojnosti in enotnosti.

Tako smo počastili 26. december, državni praznik, se dotaknili solidarnosti, empatije, ter medsebojne povezanosti ter hvaležnosti, da živimo v tako lepi in čudoviti deželi, obdani z ljudmi, ki nas imajo radi.

Božični čas je pred vrati. Odrasli in otroci že težko pričakujemo trenutke, ko nas bodo pod božičnim drevesom presenetila pisano zavita darila.  Do takrat pa smo obljubili, da si popestrimo čas z druženjem, družabnimi igrami, s prebiranjem zgodb o božiču, s peko prijetnega dišečega peciva, ter s petjem in plesom ter drug drugemu naredimo nekaj dobrega. Lahko pripravimo presenečenje, komu pomagamo, se pogovarjamo med seboj, se igramo, uživamo na svežem zraku in smo čim manj pred ekrani.

Druženje je minilo v prijetnem in sproščenem vzdušju, še posebej smo razveselili posebnih gostov: g. župana in ostalih predstavnikov občine, ge. ravnateljice, predstavnikov gasilskega in kulturnega društva, upokojenih delavcev šole ter vseh, ki ste nam polepšali čas s svojo prisotnostjo in nas tako razveseljevali z bučnim aplavzom.

Naj bo srečno, zadovoljno, mirno in predvsem zdravo novo leto!

Dvor, 8.12.2023 Tatjana Hren, vodja PŠ Dvor

Foto: g. Rok Nose

(Visited 119 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja