LETOVANJE UČENCEV 2. RAZREDA OŠ ŽUŽEMBERK, PŠ DVOR TER 1. IN 2. RAZREDA PŠ AJDOVEC

Učenci in njihove spremljevalke so v sredo, 28. 9. 2016 srečno prispeli v CŠOD Škorpijon. Po namestitvah po sobah smo odšli na kosilo, nato pa smo se odpravili na Žavcarjev vrh. Ogledali smo si  lepo in zanimivo okolico doma. Po večerji smo druženje nadaljevali ob tabornem ognju. Prepevali smo pesmi in plesali. Nato je sledilo umivanje, pravljica in že smo si zaželeli lahko noč.

Drugi dan letovanja smo se zbudili ob 7.30 uri. Sledil je obisk kopalnice, pospravljanje sob in ob 8. uri zajtrk. Nato smo se odpravili na Ranč Škorpijon. Učenci prve skupine so sodelovali pri pripravi konj za jahanje in se nato tudi preizkusili v jahanju. V drugi skupini pa smo se naučili  izdelati preprosti bivak. Nato sta se skupini zamenjali. Po okusnem kosilu smo se učili streljati z lokom in spoznavali ter odkrivali skrivnosti gozda v katerem prebivajo škratki.  Po večerji smo odšli na večerni sprehod z lučkami. Polni lepih vtisov smo ob 20.30 uri poskrbeli še za osebno higieno in odšli v postelje.

V petek smo po zajtrku pospravili svoje stvari v kovčke. Nato smo v dopoldanskem času obiskali dve delavnici: ognji in ustvarjanje v naravi. Sledilo je kosilo. Ob zaključku  letovanja so učenci  za svojo prisotnost, trud in delo prejeli priznanja. Polni lepih doživetij in novih spoznanj smo se z avtobusom veselo podali proti domu.

Zapisala: Mira Hrovat

DSC04661 DSC04665

(Visited 7 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja