SREČANJE DRUŽIN

V pomladnih mesecih, ko se v naravi ponovno prebuja življenje in vse brsti in cveti, se zavemo svojih korenin tudi ljudje. Takrat občutimo večjo hvaležnost do staršev, zavemo se pomena družine..

Člani družin učencev in delavke PŠ Dvor smo se 22. 3. 2019 , ob 15.30 uri,  zbrali pri domu PGD Ajdovec. Peš smo odšli do Frate. Učenci so se pri domu Frata predstavili s kulturnim programom in se tako staršem zahvalili za njihov trud, ljubezen, skrbnost, pomoč, podporo, nesebičnost … Pohod smo nadaljevali in se vrnili k domu PGD Ajdovec. Staršem so se učenci tu zahvalili še z vazicami in pisno zahvalo.  Za domom je skupina staršev imela že pripravljen ogenj, ki je veselo gorel in žarel ter vabil k peki dobrot iz nahrbtnika. V žerjavici je gospod Legan iz Stavče vas, ki je bil med starši tudi glavni organizator, spekel krompir, ki je teknil vsem. Pohodnikom smo ponudili še topel čaj in piškote.  Pričel se je družabni del, ki smo ga nadgradili z individualnimi GU.

Da smo skupno druženje lahko izvedli so nam priskočili na pomoč starši naših učencev, hvala vsem. Posebno zahvalo med njimi pa bi radi izrekli g. Leganu. Brez  vseh vas in vedenja, da medsebojno sodelovanje bogati vse, na Ajdovcu, kljub lepemu vremenu, ne bi bilo tako toplo, varno, domače, prijetno… Sproščujoče druženje se je nadaljevalo v večer, ki je bil res pravi pomladni in ožarjen s čudovitimi barvami sončnega zahoda.

Zvonka Struna

(Visited 6 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja