PRVI ŠOLSKI DAN

Danes je bil za vse učence prav poseben dan, saj se je začelo novo šolsko leto. Na poseben način so se ga veselili prvošolci, ki so letos prvič prestopili šolski prag. Letos jih je na PŠ Dvor 14. Zjutraj smo jih učiteljice prijazno sprejele, vodja Tatjana Hren je pozdravila starše in učence ter jim zaželela čudovito prihajajoče leto. Nato je predstavila učiteljice, ki bodo v tem letu poučevale na naši podružnični šoli. V 1.r. bo do prihoda go. Mateje Cvitkovič s porodniškega dopusta nadomeščala ga. Vanja Šalehar, v 2.r. bo do vrnitve go. Petre Avguštin poučevala ga. Katja Breznikar, v 3.r. ga. Tatjana Hren, v 4.r. pa ga Zvonka Struna. Učenci so veselo vstopili v šolsko stavbo in kljub oblačnemu vremenu je sonček zasijal v njihovih srcih, ko so se pričeli težko pričakovano druženje s sošolci, pogovori, smeh in nova doživetja.

Učence 1.r. sta ob skoku čez kolebnico v šolsko poslopje spremljali ga. Vanja Šalehar in ga. Mira Hrovat, ki bo z učenci vsak dan tudi v jutranjem varstvu in podaljšanem bivanju. Učenci 3.r. so pogumno zapeli dve pesmi za dobrodošlico in zaslužili ogromen aplavz. Sledilo je spoznavanje in druženje v učilnici 1.r., kjer so učence pričakala darilca, po malici pa še torta za dobrodošlico.

Dan je minil v prijetnem druženju. Naj vsem ostane v lepem spominu.

Dvor, 1.9.2021 Tatjana Hren, vodja PŠ Dvor

ga. Katja Breznika, ga. Tatjana Hren, ga. Zvonka Struna, ga. Mira Hrovat, ga. Vanja Šalehar
Učence so pričakale skrbno urejene učilnice.
učenci 3.r. z učiteljico Tatjano Hren
Učenci 4.r. z go. Zvonko Struna.
Skok v šolo.
Skok pred šolo :).
Prvošolci s tortico.
Učence je dopoldne prišla pozdravit tudi ga. ravnateljica, Mija Penca Vehovec ter jim obenem predstavila dejavnost Nemščino.
Tretješolci.
Drugošolci med obiskom ravnateljice.
Drugošolci z učiteljico go. Katjo Breznikar.
(Visited 14 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja