DRUŽINSKO SREČANJE

Mamica in očka sta kot gumbka, ki celo družino držita skupaj … je bila osrednja misel srečanja staršev, učencev od 1. do 4. razreda in njihovih učiteljic, ki je bilo v četrtek, 16.3.2023. Marec je mesec, posvečen mamam, očetom, celi družini. Izkoristili smo ga za druženje z ljudmi, ki jih imamo radi.

Ob 16.00 smo se zbrali pred PŠ Dvor in skupaj v lepem sončnem vremenu krenili v smeri proti Stavči vasi. Lepo je bilo videti srečne in razigrane otroke, ponosne starše, dedke in babice. Na loki ob Krki v Stavči vasi smo staršem pripravili program, jim prebrali nekaj modrih misli ter zapeli čudovite pesmi, saj pravijo, da pesem združuje ljudi in pove več kot tisoč besed. Na koncu smo skupaj zapeli našo že kar tradicionalno pesem Mamica je kakor zarja, otroci pa so staršem podarili izdelano voščilnico in šopek, ki so ga ustvarili čisto sami. Največje darilo pa je bil topel objem in iskrice v otroških očeh.

Po nastopu je sledilo skupno druženje ob ognju, peki hrenovk in igrah z žogo. Hvala, dragi starši, ker ste prišli in ker nas imate neskončno radi.

Dvor, 16.3.2023 Tatjana Hren, vodja PŠ Dvor

























(Visited 109 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja